GeoExpo 2019

CINEY EXPO S.A.
Rue du Marché Couvert 3
CINEY
Colloquium georganiseerd door ARGELg 17 oktober 2019 Van 8:00 tot 18:00 Aantal vormingsuren: 8

Voor meer informatie

Beschrijving


GeoExpo 2019 ... 8e editie ... We exporteren ons !

Voor deze nieuwe editie van de beurs gewijd aan het beroep van landmeter expert en nieuwe technologieën die rond deze draaien, heeft het organiserende team de prachtige provincie Namen gekozen voor het evenement! Inderdaad, voor het eerst vindt GeoExpo plaats buiten de provincie Luik in Ciney-Expo.

We verheugen ons op uw interesse in dit tweejaarlijkse evenement en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat deze beurs een gelegenheid is om ervaringen uit te wisselen en te leren over het beroep van landmeter expert. "Technieken evolueren, permanente opleiding", wat het thema was van het symposium van de 125ste verjaardag van de vereniging blijft relevant.

Als voorzitter van de ARGELg, de beroepsvereniging opgericht in 1889, kan ik me alleen maar verheugen over dit enthousiasme dat de noodzaak weerspiegelt van landmeters experten om te blijven verder leren over hun beroep.

Het werk van het organiserende team is verankerd in onze statuten door deze eenvoudige woorden: "De vereniging streeft ernaar ... om de banden van broederschap en solidariteit tussen alle landmeters tot stand te brengen ... om de geest te ontwikkelen. noodzakelijk voor de uitoefening van dit beroep ... om theoretisch of praktisch werk aan te moedigen en te ondersteunen ... met betrekking tot het beroep van landmeter "Dit doel is zinvol.

We kijken ernaar uit om je te zien op 17 oktober 2019 in Ciney-Expo om 9:00 uur, voor een nieuwe dag van uitwisseling en delen in elke broederschap.

Nicolas SARTON
President ARGELg

Locatie

CINEY EXPO S.A.
Rue du Marché Couvert 3
CINEYTerug naar overzicht
Belgische Orde van
Landmeters-Experten vzw
Tel.: 02/219.62.81
Huis van de Landmeter-Expert
Noordstraat 76, 1000 Brussel